Liste

En İyi 5 Romantik Drama Filmleri

Bugün sizler için En İyi 5 Romantik Drama Filmleri derledik ve listeledik, herhangi bir kıstasa tabi tutmadan rastgele sıralandığını unutmayın. Listemizde her bir film gerçekten harika ve izlemenizi tavsiye ederiz.

Table of Contents

1. Aşk Tesadüfleri Sever 1/2

Aşk Tesadüfleri Sever 2 posterleri

Aşk Tesadüfleri Sever ve Aşk Tesadüfleri Sever 2 olmak üzere iki parçadan oluşan bu film serisini sırasıyla izlemenizi tavsiye ediyoruz. Her iki filminde birbirisiyle bağlantısı olan bu filmde gözyaşları akmayı kesmeyecek.

Aşk Tesadüfleri Sever hakkında

Aşk Tesadüfleri Sever, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı 2010 Türk aşk filmidir. Film 4 Şubat 2011 tarihinde gösterime girmiştir.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 hakkında

Aşk Tesadüfleri Sever 2, Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın 31 ocak 2020 tarihinde vizyona girecek Dram ve Romantik türündeki Türk yapımı sinema filmi.

2. İkimizin Yerine

İkimizin Yerine

İkimizin Yerine filmi hakkında

İkimizin Yerine, yönetmenliğini Umur Turagay’in, senaryosunu Pınar Bulut’un, yapımcılığını Tunay Vural’ın üstlendiği, başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in bulunduğu 2016 yapımı Türk filmi. Başrolünü Nejat İşler ile paylaşan Serenay Sarıkaya, ilk defa bir filmde başrol oynamıştır.

3. Issız Adam

Issız Adam

Issız Adam filmi hakkında

Issız Adam, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı 2008 yapımı Türk melodram sinema filmidir.

4. İncir Reçeli 1 ve İncir Reçeli 2

İncir Reçeli 1

İncir Reçeli filmi hakkında

İncir Reçeli, Aytaç Ağırlar’ın yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Halil Sezai Paracıkoğlu ve Melike Güner’in yer aldığı 2010 yapımı Türk filmi.

İncir Reçeli 2 filmi hakkında

İncir Reçeli 2, Aytaç Ağırlar’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, baş rollerde Halil Sezai ve Şafak Pekdemir’in rol aldığı, 2010 yapımı İncir Reçeli filminin devam filmi olan 2014 yapımı Türk sinema filmi. Film önceki filmde sevdiği kadını kaybeden Metin karakterinin sonraki yaşamını konu eder.

5. Kelebeğin Rüyası

Kelebeğin Rüyası

Kelebeğin Rüyası filmi her ne kadar romantizm kategorisine tam olarak girmese de gerçekten harika bir drama filmi. Özellikle tarihi bir dönem filmi olması, Cumhuriyetin ilk yıllarını yaşayan Türkiye’de geçmesi ve dram kategorisinde olması kendisini mutlaka izlememiz için gereken sebeplerden.

Kelebeğin Rüyası filmi hakkında

Kelebeğin Rüyası, Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği 2013 yapımı dram filmidir. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat’ın paylaştığı film, II. Dünya Savaşı döneminde Zonguldak’ta yaşayan genç şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun hayat hikâyesini anlatıyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version