Sinema

Jurassic World: Dominion filmi geliyor!

2021 Yılında vizyone girecek olan Jurassic World: Dominion hakkında ufak detaylar vererek güzel bir makale hazırladık.

siberdefter-jurassic

COVID-19 salgını nedeniyle uzun bir üretim gecikmesi ile karşılaştıktan sonra, Jurassic World: Dominion rekor sayıda animatronik dinozorla sinemaya geri dönüyor. yönetmen Colin Trevorrow’un yönettiği geçmiş iki filmin ardından gelecek bu filmde geçmiş filmlere göndermeler de olacak.

Trevorrow panelde, “Aslında ilk filmden bu yana yaptığımız her Jurassic filmi ile daha pratik hale geldik ve bu filmde bir önceki ikisinden daha fazla animatronik yaptık” dedi. JA Bayona, 2018’in Jurassic World: Fallen Kingdom’ı yönetirken, Trevorrow Dominion’un yönetmen koltuğuna geri döndü ve görünüşe göre selefinin çalışmalarından ödünç aldı.

Fragman resmi değildir.

Daha gelişmiş teknoloji aynı zamanda Dominion ekibinin sette daha fazla animatronik kullanmasına yardımcı olsa da, görsellerin genel kalitesini artırmak için basit, düşük teknolojili bir yol gibi görünüyor.

“Sonunda… animatronikteki dijital uzantıların, filmde bir animatronikin getirebileceği doku ve sadakat seviyesiyle eşleşebileceği bir noktaya geldik. Onları karıştırın. Dikişleri gerçekten görebiliyordunuz ve böylece bu kısmı biz siberdefter ekibi için çok heyecan verici. “

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Sinema

Birinci filmin yıldızlı ikonik üçlüsü Jurassic Park filmi herkes için oyuncularıyla geliyor ve Jurassic World 3 filmi için yönetmen onları doğruladı . Salı gecesi LA’de yapılan bir gösteride...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version