Sinema

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Stranger Things’in 4. Sezon fragmanı yayınlandı, Siber Defter ekibi olarak sizlere detayları sunuyoruz…

siberdefter-stranger-things-4-sezon

Merakla beklediğimiz Netflix dizisi olan Stranger Things‘in yeni sezon fragmanı sonunda geldi. Detaya inmeden önce ufak bir bilgi vermek gerekirse Stranger Things bu sezonda bizi Moskova ufuklarına götüreceği tahmin ediliyor.

İlk üç sezonunda oldukça adrenaline kapıldığımız bu dizi yeni sezonda bizleri yine bekleyiş sularına düşürdü. Stranger Things‘in 4. sezonu fragmanı yayınlandı.

80’li yılların korku filmlerine ufak göndermelerde bulunan bu dizi, küçük bir kasabada aniden ortaya çıkan metafiziksel güçleri olan bir kızın etrafında dönen olayları konu alıyor.

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Her sezonunda hikaye gelişirken, sinema tarihinin referansıyla da çok konuşulan bu diziden From Russia with Love adında bir fragman paylaşıldı.

Stranger Things 4. Sezon fragmanında senaryoyu tahmin ettirecek bir unsur yok ama fragmana göre Rusya’daki demiryolu çalışmalarından bir kesit sunuldu. Matt Duffer ve Ross Duffer dizinin yaratıcı yönetmenleri ve bir dönem dönen kısır dedikodulara rağmen yollarına devam etme kararı almış olarak gözüküyorlar.

Uzun soluklu bir anlaşma imzalamışlar. Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo ve Caleb McLaughlin dizinin başlıca rollerini üstenen ve herkesçe tanınan yıldız isimler oldular.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Fragman detaylarını açıkladılar;

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Duffer kardeşler daha önce yaptığı açıklamada Stranger Things‘in 4. sezonu hakkında ip uçları vermişti. İkili yaptığı açıklamada şu sözlere yer vermişti “Netflix ile olan ilişkimize devam edecek olmamız bizi çok heyecanlandırıyor. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright ve Matt Thunell bize ve dizimize bir şans verdi ve bu şans hayatımızı sonsuza dek değiştirdi. Tüm Netflix ekibi ilk toplantımızdan bu yana Stranger Things 3. sezon lansmanına kadar her adımda bize destek oldu ve yaratıcı süreçlerde bize hayalimizdeki özgürlüğü tanıdı. Birlikte daha fazla hikaye anlatmak için sabırsızlanıyoruz. -Elbette, ilk önce Hawkins’e dönüş yolculuğuyla başlayacağız!”

Peki yeni sezonda ne olacak?

Hawkins’e dönüş yolculuğu ve karakterlerin içinde bir köstebek olduğu hakkında sosyal medyada birçok teori dönüyor. Bunların ne kadarının doğru olduğunu ya da tamamen dedikodu olup olmadığını yıl içerisinde göreceğiz. Şimdilik net bir tarih yok ama fragman biraz da olsa heyecanımızı törpülüyor.

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Sinema

Türk karikatürist, komedyen, stand-up sanatçısı, sinema oyuncusu, senarist, film yapımcısı ve yönetmen Cem Yılmaz’ın bir çok yapımında karşımıza çıkan popüler karakter Erşan Kuneri, dizi...

Netflix

Netflix’in en çok sevilen ve heyecanla beklenen dizilerinden Stranger Things için dördüncü kısım fragmanı paylaşıldı. Heyecan ve aksiyonun bolca olduğu fragmanda Eleven karakterinin eski...

Netflix

Çeşitli Türk yerli yapımlarını da bünyesinde barındıran dizi içerik platformu Netflix, başrollerini Burcu Biricik, Uğur Yücel ve Mehmet Ak gibi isimlerin paylaştığı yeni dizi...

Haberler

Bildiğiniz üzere bugün öğlen saatlerinde Netflix Türkiye, tarafından yapılan bir değişiklik ile abonelik paketlerinin ücretlerine zam geldiğini duyurmuştuk. Çok uzun sürmeden konu ile alakalı...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version