Giyilebilir Teknolojiler

Bayram Harçlığı ile Alınabilecek 3 Teknolojik Ürünler

Kurban Bayramı geldi, çattı. büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpmeyi çok isterdik lakin tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu isteğimizi gerçekleştiremiyoruz ve sizlere de bu bayram sevdiklerinizle yakın temasta bulunmamanızı tavsiye ederiz.

Bugün Siberdefter ekibi olarak, topladığınız bayram harçlıkları ile alabileceğiniz harika teknolojik ürünler derledik. Bunları aldıktan sonra uzun süre keyifle kullanacağınıza eminiz.

1. Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik – Siberdefter

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi beyciğimin en yenilikçi akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 5, biriktirdiğiniz bayram harçlıkları ile alabileceğiniz en iyi teknolojik ürün.

1.1 inçlik renkli ekranı, değiştirebilir renkli kordonları ve ekran arka planı özelliği ile alıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Ayrıca Mi Band 4 ailesinden farklı olarak şarj olma stili tamamen değişti. Artık Mi Band 5 magnetli bir biçimde kolayca şarj olabiliyor.

2. Haylou GT1 Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Haylou GT1 Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Xiaomi’nin olan ancak internette sürekli Haylou ismi diye belirtilen bu tam kablosuz kulaklık, bayram harçlıklarınız ile alabileceğiniz en iyi ve en ucuz teknolojik ürünlerden bir tanesi.

Nitekim cihazın fiyat bandına göre sunduğu özellikler çok güzel ve benim beğendiğim en güzel yanı ise dokunmatik yüzeye sahip olması. Yine bu fiyat bandında satılan Redmi AirDots kulaklıklar tasarım ve fiyat açısından birbirlerine benziyor olsalar da bir çok farklılığa sahipler.

3. Xiaomi Haylou Solar LS05 Akıllı Saat

Xiaomi Haylou Solar LS05 Akıllı Saat

Fiyat bakımından oldukça ucuz, tasarım açısından ise Samsung Galaxy Watch’a oldukça benzeyen cihaz yine bayram harçlıkları ile alınabilecek teknolojik ürünler listesine girmeyi hak ediyor.

270 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlar ile çoğu yerde satılmakta. Eni ve boyu 45,3 mm, 11,4mm kalınlığı ve 54g ağırlığı olan cihazın aynı zamanda 15 güne kadar şarj süresi bulunuyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bu yazı 13 Mayıs 2021 tarihinde saat 22.00 sularında güncellenmiş ve ürün linkleri eklenmiştir, bu linkler yeni sekmede açılır ve ÇiçekSepeti’ne yönlendirilir. Gerçekleştirilen satın alımlardan Siberdefter sorumlu değildir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version