Unpacked 2020

Samsung DeX Artık Kablosuz

Samsung DeX Artık Kablosuz - Siberdefter

Unpacked 2020 lansmanında Samsung tarafından duyurulan Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy Tab S7 ailesi sayesinde öğrendiğimiz bilgi ile Samsung DeX artık kablosuz bir biçimde televizyonunuza yayın yapabiliyor.

Samsung DeX Nedir?

Samsung DeX, bazı üst düzey Samsung akıllı telefonlarında bulunan ve kullanıcıların bir klavye, fare ve monitör bağlayarak cihazlarını masaüstü benzeri bir deneyime genişletmelerini sağlayan bir özelliktir. “DeX” adı “Desktop eXperience”ın bir kısaltmasıdır.

Eskiden Samsung Dex’i kullanabilmek için bir istasyona, daha sonralarda ise bir kabloya ihtiyaç duyuyordunuz. Artık o devir bitti. Samsung DeX artık kablosuz bir biçimde tek bir dokunuş aracılığı ile aktif oluyor ve mobil telefonda bilgisayar deneyimi sunuyor.

Tek yapmanız gereken çevrenizde herhangi bir dağınıklık yaratmadan Wi-Fi üzerinden bir Akıllı TV’ye bağlanmak ve içeriklerinizi çok daha net görebileceğiniz bir ekrana yansıtmak.

Yalnızca Android TV’ler ile çalışıyor

Samsung DeX’in kablosuz bağlantı özelliğini kullanabilmek için yalnızca Android akıllı telefon yansıtma özelliğine sahip olan bir televizyon kullanmanız gerekiyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ayrıca şirketin yaptığı açıklamaya göre daha iyi bir deneyim almanız için 2019 ve sonrasında piyasaya sürülen Samsung Akıllı Televizyonları kullanabilirsiniz. Lakin illa Samsung olmasına gerek yok, 2018, 2019 ve sonrasında çıkan tüm Android yansıtma destekli televizyonlarda sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Unpacked 2020

Android tabletler bir iPad kadar popüler olmayabilir, ancak bu durum Samsung’un yeni tablet modellerini tanıtmasına engel olmadı ve Samsung yeni amiral gemisi tabletlerini tanıttı:...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version