İnceleme

Dost Scooter: En iyi Scooter Kiralama Servisi

İstanbul’da şehir yaşantısı çok hızlıdır, bu hızın yanında bir yere yetişirken trafik ise kaçınılmazdır. Ülkemizin bir çok yanında elektrikli scooter kiralama servisi ile hayatımıza ve işimize kolaylık katan Martı, bu sektörde liderlik etmesine rağmen kendisinin çok güçlü bir rakibi var: Dost Scooter.

Yine Martı gibi Xiaomi’nin teknolojisinden faydalanan Dost Scooter, piyasadaki elektrikli scooter kiralama şirketlerinden çok daha avantajlı; gerek sunduğu promosyonlar, kullanım algoritması ve cihazları ile Martı’dan çok daha fazla öne çıkabilecek bir şirket.

Sürdükçe daha az öde!

Dost Scooter’da sevdiğim en güzel özelliklerden bir tanesi de bu; ne kadar çok sürüyorsan o kadar az ödüyorsun aslına baktığımız zaman bu da kullanıcı deneyimi açısından düşünülmüş en güzel nimetlerden bir tanesi.

İlk etapta 0.59 Türk Lirası olan dakikalık sürüş ücreti bu sayede 40 kuruşlara kadar düşebiliyor. Böylelikle günlük hayatında gerek keyfi gerekte ulaşım açısından Dost Scooter kullanan kişiler her sürüşünde daha az ödeyerek ekonomik açıdan dertlerini kırmış oluyor.

  • Bir Dost: Uygulamaya ilk kayıt olduğunuz zaman kazandığınız rütbe kendisi; 0 ile 14 sürüş yapan kişiler Bir Dost seviyesinde bulunuyor ve açılış Ücretlerinde 1.99 TL, Dakika ücretlerinde ise 0.59 TL ödüyorlar.
  • İyi Bir Dost: 15 ile 29 sürüş yapan kullanıcılar bu rütbeye erişiyorlar ve ödedikleri ücretlerde indirim oluyor. Açılış ücreti 1.89 TL, Dakika ücreti ise 0.54 TL’ye düşüyor.
  • Eski Bir Dost: 30 sürüş ve fazlasını yapan kullanıcılar bu rütbeye ulaşıyorlar ve açılış ücretlerinde 1.79 TL, Dakika ücretlerinde ise 0.49 TL ödüyorlar.

Hızı etkileyici

Hızı, deneyimlemiş olduğum Martı scooterlara göre oldukça başarılı. Neredeyse bir araba ile yarışacak hıza sahip. Durması ve kalkmasından herhangi bir şekilde beklemeye gerek kalmıyor. Gaza bastığınız an artık uçuyorsunuz.

Minimal

Rakibi Martı‘ya göre yine oldukça küçük bir cihaz sunan Dost Scooter, çantaya atılıp taşınabilecek bir boyutta Xiaomi scooter kullanıyor. Bir dönemler ve halen Xiaomi kullanan Martı’ya göre oldukça hızlı ve küçük bir cihaz ellerinizin altında oluyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Dost Puan ile kazanın

Bana kalırsa uygulamanın öne çıkan ve en güzel özelliği ise Dost Puan servisi, sürdüğünüz dakika kadar 1 Dost Puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız her 50 dost puan 1 Türk Lirasına eşit oluyor ve buradaki biriktirdiğiniz puanları isterseniz bir sonraki sürüşünüzde açılış ücretine ödeyebiliyorsunuz.

Arkadaşınla sür, para kazan

Yine rakip uygulama Martı’da olmasını bir özellik burada mevcut. Arkadaşlarınızı davet ettikçe ücretsiz cihaz açma hakkınız oluyor, üç arkadaşınızı getirdiyseniz 3 kere açılış ücreti vermiyorsunuz. Sizde kayıt olurken bizim kodumuzu kullanırsanız seviniriz 🙂

COVID-19 Tedbirleri alınıyor

Dost Scooter, COVID-19 tedbirleri kapsamında saat 20.00 itibari ile uygulamayı kullanıma kapatıyor ve tüm scooterları dezenfekte etmek için topluyor.

Fotoğraf istediğin gibi olmadı mı? Yenisini çekebilirsin.

Martı’da çokça yaşadığım ve nefret ettiğim o tek seferlik fotoğraf çekim olayı nihayet ki Dost Scooter‘da yok! Diyelim ki kamera sarsıldı ya da tam çekerken biri önünüzden geçti; hiç sorun yok, yenisini tek bir dokunuş ile çekebilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Elektrikli Scooter

Yerli elektrikli scooter kiralama şirketi Palm, Dubai merkezli FENIX şirketi tarafından 43 milyon lira (5 milyon dolar) bedelle satın alınmıştı. Palm uygulamasını bünyesine katan...

Nasıl Yapılır

İstanbul’un bir numaralı ve güzide ulaşım aracı Martı, yaz aylarının gelmesi, çevreci teknolojilere gösterilen ilginin artması ve koronavirüs pandemisinin getirdiği tedbirlerle daha da popüler...

Genel

Türkiye’nin hem çevreci hem de eğlenceli kısa mesafe ulaşım servislerinden Martı, ülkemizde büyük bir talep görüyor. En çok İstanbul halkının kullandığı Martı ekibine ulaştık...

Siberdefter © Tüm Hakları Saklıdır.

Exit mobile version