Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Adana’da Buz Lazer Konforu Lazer Epilasyon

Buz Lazer, ağrısız ve etkili lazer epilasyon arayan kişiler için son yılların en çok tercih edilen uygulamasıdır. Adana Lazer Epilasyon merkezleri arasında en fazla yoğunluğun Buz Lazer merkezlerinde olduğunu görüyoruz.  Lazer Epilasyon Adana merkezleri arasında ilk tercih olan Buz Lazer yenilikçi teknolojileri ile dikkat çekiyor.

Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon

Buz Lazer yenilikçi teknolojilere sahip bir sistem ve günümüzde mümkün olan en gelişmiş lazer epilasyonu sunuyor. Buz Lazer ailesi Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşuyor. Her iki cihaz da aynı teknolojik özelliklere sahip ve her ikisi de neredeyse tamamen ağrısızdır. Birçok kişi, uygulamayı masaj konforunda diye tanımlamaktadır. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde hissedilen ağrı, Buz Lazer epilasyonda yerini buz gibi bir serinliğe bırakıyor. Lazer ısısı yerine buz gibi serin bir hisle lazer epilasyon yaptırmak elbette konforu arttıran önemli bir unsur.

Standart lazer epilasyon yöntemleri tekli lazer atımları ile yapılır. Bu yöntemlerde lazer ısısına bağlı ağrı hissedilir, hissedilen ağrıyı azaltmak için genellikle hava soğutma veya gaz soğutmadan yararlanılır. Buz Lazer ise cildi -3 dereceye kadar soğutan kontakt sistemine sahip. ICE Teknolojisi denilen bu gelişmiş soğutma, tedavi başlığının safir ucundan yapılıyor. Safir uç cilde temas ettiğinde gerçekten buz gibi soğuk oluyor ve cildi hemen serinletiyor. Buz gibi serin bir hisle lazer epilasyon tamamlanıyor. Buz Lazer geniş tedavi başlığına sahip ve hızlı bir lazer epilasyon sunuyor. 

Buz Lazer Her Cilt Tipinde Güvenlidir

Buz Lazer tekli lazer atımları yerine, ciltte sürekli hareket eden tedavi başlığı ile uygulanıyor. Bu patentli uygulama tekniğinde kıl folikülleri kademeli olarak ısıtılıyor. Bu sayede cilt yüzeyi de korunuyor ve cilt yanıkları gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski ortadan kalkıyor. SHR Teknolojisi olarak bilinen bu patentli uygulama tekniği, özellikle koyu tenli kişiler için büyük avantaj sağlıyor.

Bu teknikle bronz ten ve koyu tenlerde yanık, leke riski olmadan lazer epilasyon yapılabiliyor. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinin birçoğu bronz tene uygulanamıyor, cilt renginin açılması için minimum 1 ay beklemek gerekiyor. Buz Lazer içinse bu süre sadece 1 haftadır. Güneşlendikten sadece 1 hafta sonra Buz Lazer yaptırabilmek memnuniyet oranını arttırıyor. Patentli teknolojiler ile tedavi güvenliğini arttıran Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonu için FDA onayına sahip. 

Buz Lazer üç dalga boyuna sahip bir sistem: Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG. Üç güçlü dalga boyunun aynı sistemde olmasının avantajı ile tüm cilt tiplerinde güvenle uygulama yapılıyor ve tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınıyor. Her bir dalga boyunun farklı emilim seviyeleri sayesinde, farklı derinliklerdeki kıl folikülleri hedeflenebiliyor. Böylece tedavi etkinliği de artmış oluyor. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Adanalı Erkeklerin Tercihi Buz Lazer

İstenmeyen tüylerinden kalıcı olarak kurtulmak için lazer epilasyondan yararlanan erkeklerin sayısı bir hayli fazla. Erkekler daha çok sakal üzeri, omuz, ense, boyun, sırt, göğüs, göbek, kulak içi, burun içine lazer epilasyon yaptırıyorlar. Ağrısız ve etkili bir lazer epilasyon için erkekler de Buz Lazer tercih ediyorlar.

Adana’da da Buz Lazer epilasyondan yararlanan erkeklerin sayısı hızla artıyor. Buz Lazer kulak içi, burun içi, kaş ortası, kaş üzeri gibi alanların lazer epilasyonu için özel bir yüz ucuna sahip. Bu yüz ucu tedavi başlığına takılarak uygulama yapılıyor. Özelikle kulak içi gibi erişilmesi güç alanlarda lazer epilasyonu mümkün kılıyor. 

Hakkında birçok bilimsel çalışma bulunan Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Uygulama yapılacak alan, kıl rengi, kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı ve cilt rengine bağlı olarak bazen ek 1-2 seans daha gerekebiliyor. İlk seanstan itibaren uygulama yapılan alandaki tüylerde azalma fark ediliyor. Seans aralığı yüz için 4-5 hafta, vücut içinse 6 hafta olacak şekilde düzenleniyor.

Patentli ve öncü teknolojilerle donatılmış Buz Lazer günümüzün en konforlu ve en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak öne çıkıyor ve tüm illerimizde olduğu gibi Adana’da da Buz Lazer merkezlerinin sayısı hızla artıyor.

Written By

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement