Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, PC ve XBOX ONE Platformlarına Sunuldu

İlk başta Playstation 4 kullanıcılarına sunulan Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, şimdi de PC ve XBOX ONE kullanıcılarına sunuldu.

Oyun platformlarının kendine has oyunları olabiliyor veya başka platformlarda diğer platformlara göre daha önce çıkabiliyor. Bunların son örneği geçtiğimiz günlerde 1 aylığına Playstation 4’te yayımlanan Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered oldu.

Playstation 4’te oldukça revaşta olan Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, şimdi PC ve XBOX ONE platformlarında sunuldu.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered satışa sunuldu:

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Oyun çok oyunculu değil, yani sadece tek kişilik oynayabiliyoruz. Remastered versiyonları, oyuncularına  hem Modern Warfare hem de Warzone oyununda kullanılabilecek içerikler veriliyor. Bu içerikler arasında iki silah taslağı, Belly Flop adlı bir bitirme hareketi ve bir amblem bulunuyor. 

Animasyonların geliştirilip daha modern hale getirilmesiyle beraber PC platformunda 4K desteği, XBOX ONE platformunda ise HDR desteği bulunuyor.

Oyunun fiyatı Microsoft Store’da 169,50 TLolarak belirlendi. Oyun ülkemizden de satın alınabilir hale geldi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Kocaeli'de yaşıyorum, makalelerimi hem kendimi hem de sizleri bilgilendirmek için yazıyorum umarım keyifle okuyorsunuzdur :) - Bilgi olmayan yerde, cehalet ilim olur. G.B. Shaw

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement