Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

GameX 2020 Oyun ve Eğlence Fuarı Olacak Mı?

Her yıl Eylül ayında mutlaka gerçekleşen GameX Oyun ve Eğlence Fuarı, bu sene Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeni ile maalesef gerçekleşmeyecek. GameX etkinliği eğer şartlar sağlanır ve insanların sağlığını tehdit eden bir durum olmaz ise 2021 yılında kaldığı yerden devam edecek.

Yıllardır Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve içerisinde oyuncuları eğlenceli etkinlikler ve sevilen YouTuber/Twitcher gibi ünlü kişiler ile buluşturan GameX, ne yazık ki 2020 yılında gerçekleştirilmeyecek.

GameX Nedir?

GameX, her sene Eylül ayında dört gün boyunca gerçekleştirilen oyun ve eğlence fuarıdır, içerisinde sevilen ve popüler oyunlardan karakterleri canlandıran cosplay kişileri, oyuna merakı olan yediden yetmişe herkesi, oyun geliştiren yerli geliştiricileri ve bir çok teknoloji markasını görebilirsiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Oyun

Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin (EEMEA) en büyük Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX, tekrardan başlıyor. Siberdefter ve CKFeed ailesi olarak...

Oyun

Oyunseverlerin bir numaralı buluşma noktası GameX 2019 Oyun ve Eğlence Fuarı nerede ve ne zaman? GameX Oyun ve Eğlence Fuarı, 2014 yılından itibaren düzenlenmekte...

Advertisement