Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

İNCE KILLARDAN BUZ LAZERLE EPİLASYON İLE ARTIK KURTULMAK MÜMKÜN!

Buz Lazer teknolojisi bugüne kadar gelen lazer epilasyon sistemlerinin en son ve en üst teknolojiyle donatılmış medikal teknoloji cihazıdır. Her tip cilt rengi ve kıl yapısını tanımlayabilen eşsiz bir Lazer Epilasyon cihazı olan Buz Lazer, İstanbul Quartz Klinik’ te profesyoneller tarafından uygulanır. Op.Dr.Leyla Arvas Buz Lazer uygulamasıyla ince kılların da epilasyonunun mümkün olduğunu belirtiyor ve Buz Lazeri sizler için detaylandırıyor;

Buz Lazer Özelliği

Buz Lazerin en etkin ve en önemli özelliği üç farklı dalga boyu olan Alexandrite, Diode ve Nd:YAG dalga boyunu cihaz içinde bulundurmasıdır. Bu üçlü dalga boyundan özellikle Diode ışın demeti, sahip olduğu 810 nm dalga boyuyla kıl köklerine kadar giderek onları kademeli olarak ısıtarak yıpranmasını sağlar. İnce kılların epilasyonunda rahatlıkla ve etkin biçimde kullanılarak ayva tüyleri adı verilen tüylerde de %90 oranında başarı yakalamıştır. Buz Lazer diode dalga boyu melanin emiliminde diğer dalga boylarına oranla orta seviyede bir melanin emilimine sahip olması bakımından yüz, kol ve üst bacak bölgelerindeki ince kıllar ve ince tüyler için uygun ve idealdir.

Buz Lazer Avantajları Nelerdir?

Buz Lazer Epilasyon kullandığı üçlü dalga boyu sayesinde cilt ve kıl rengi ayırt etmeksizin farklı özellikteki yapılar üzerinde etkilidir. Safir buz başlığı ile cildi yaklaşık -4 dereceye kadar soğutur ve eski sistem lazer epilasyon cihazlarının verdiği acı hissi yaşanmaz. SHR patentli üst teknolojisiyle deri yanıklarının oluşmasına izin vermez.  Özel geniş başlığı sayesinde yüzeylerde kullanım kolaylığına sahiptir. FDA onaylı olması bakımından insanlar için güvenli bir uygulama özelliğindedir. Alerji, yanık, batma gibi iritasyonlara neden olmaz. Her mevsim konforlu bir şekilde yapılan Buz Lazer ile yazın ara vermeye gerek kalmadan düzenli bir şekilde devam etme olanağı sağlar.

Buz Lazere Gelmeden Önce Yapılması Gerekenler

Buz Lazere gelmeden bir hafta öncesine kadar güneş banyosu yapılmaması gerekir. Epilasyondan 1-2 gün önce epilasyon yapılacak alan jiletle kısaltılır. 2 gün içinde kıllar milimetrik uzayarak cihazın kılları ve kıl köklerini görmesine olanak tanır. Buz Lazer uygulamasına gelirken, uygulama yapılacak alanda ve vücudun herhangi bir yerinde makyaj, krem, losyon ve bitkisel içerikli jeller dahil bir ürün kullanılmaması gerekir. Bu ürünler epilasyon dalga boylarıyla birleşerek cilt üzerinde yanık ve yara benzeri iz oluşturabilir.

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Buz Lazer Epilasyon uygulamasında cihazda bulunan üçlü dalga boyu sayesinde kıllar kademeli olarak ısıtılır. Isının aynı zamanda kıl köklerine inerek bu bölümde zamanla hasar vermesine dayalı bir sistemi bulunmaktadır. Belirli aralıklarla verilen epilasyon ışınları sayesinde zaman içerisinde kıllar hasara uğrayarak kalıcı olarak yok edilir.

Buz Lazer Seans Sayısı ve Süresi

Buz Lazer uygulamasında kılların çıkış döngüsüyle beraber hesaplanarak 2 ay olarak belirlenmiştir. Uygulama yapılan alandaki kıllar büyüme döngüsünün içine ayrı ayrı girerek farklı zamanlarda büyüme göstermektedirler. Ortalama olarak 6-8 seans arasında Buz Lazerin kalıcı sonuçlar verdiği görülmektedir. Tüm vücut epilasyonda bir seans süresi ortalama 35-40 dakika gibi kısa sürede bitmektedir.

Buz Lazerden Sonra

Buz lazer işleminden sonra uygulama yapılan bölge güneş ışınlarından bir hafta süreyle korunmalı, sauna, peeling, kese, buhar banyosu, solaryum gibi uygulamaları yaptırılmamalıdır.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Buz Lazer İşleminde Acı Hissedilir Mi?

Buz Lazer Epilasyon uygulamasında hissedilen acı minimal düzeydedir. Bu acıyı durduran en önemli etken ise safir buz başlığıdır. Bu başlık sayesinde masaj konforu yaşayarak epilasyonla en ince tüylerden bile kurtulmanın keyfi yaşanır.

Buz Lazer FiyatlarıBuz Lazer uygulamasında yapılan alana göre fiyat farklılıkları olmaktadır. Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin haber ve internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Buz Lazer  İstanbul Op. Dr. Leyla Arvas’ın kliniğinde  uzman estetisyenleri tarafından yapılmaktadır. Siz de 0212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak randevu oluşturabilir, Buz Lazerle ince kıllarınızdan kurtulabilirsiniz.

Op.Dr.Leyla Arvas, Plastik Estetik Cerrahi

Web Site: www.drleylaarvas.com

Facebook :drleylaarvas

Instagram :drleylaarvas

You Tube: drleylaarvas

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement