Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Koronavirüs Nedeni ile İmzalar Artık Dijitalde: Dijital İmza

Cropped view of person hands typing on laptop computer

5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu‘na müsait halde E-GÜVEN tarafınca geliştirilen LetSign, dosyalara vakit damgası eklendikten sonra imzalama işleminin yasal tedavül kazanmasını sağlıyor. Web üstünden basit ve süratli halde doküman imzalayabilme özelliğine haiz platform her yerden ve her vakit muamele yapabilmeye imkan tanıyor.

İçinde bulunduğumuz malumat çağının getirmiş olduğu yenilikler iş yapış biçimlerini daha ilkin olmadığı kadar hızlandırdı. Islak imza ile aynı hukuki geçerliliğe haiz olan e-imza, e-dönüşüm döneminin temel uygulaması olarak öne çıkıyor.

E-GÜVEN tarafınca geliştirilen LetSign, artan e-imza kullanıcılarının değişik gereksinimlerine müsait özellikleriyle imzalama işlemlerinin kolayca gerçekleşmesini sağlıyor.

Tüm dosya formatlarında kullanılabiliyor

E-imzalı dosya oluşturma, oluşturulmuş elektronik imzayı doğrulama ve dokümanlara e-imza ile beraber vakit damgası atabilme imkanı sunan LetSign, dosya formatından bağımsız imzalama özelliği ile yaygın olarak kullanılan Word, Excel yada PDF dosya formatlarında da kullanılabiliyor.

Platform, dosyanın üstündeki e-imzanın geçerliliğini doğrulayarak e-imza ve vakit damgası bilgilerinin kullanıcıya gösterilmesini sağlıyor.

LetSign, güvenilir malumat aktarımının yanında vakit ve maliyet tasarrufu da sunuyor. Ayrıca imzalanacak dosyalar için belirlenen imzacı sırasının takibinin de yapılması LetSign ile olası olabiliyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kullandığın kadar öde

Web üstünden rahat ve süratli halde doküman imzalayabilme olanağı sunan LetSign, bütün imzalama süreçlerini tek platforma topluyor. LetSign’ın ek paketleri ile kullanıcılar, uygulamayı kullandıkları kadar ödeme yapabilme avantajını da yakalıyorlar.

Her büyüklükteki kurum için de cazip bir çözüm olan LetSign imzacıların sırasını takip ederek atanan sıraya bakılırsa dokümanın imzalanmasını sağlıyor. İmzacılar LetAssistant özelliği yardımıyla de imza süreçlerini rahat bir halde takip edebiliyor.

İmzacı adına dönemi takip ederken lüzumlu hatırlatmaları da icra eden LetAssistant, imza süreçlerinden anlık olarak haberdar olmayı vakit ve mekandan bağımsız olarak sağlıyor.

Onay için günlerce beklemeye son

Şirketlerin yeni normalde karşılaştıkları ihtiyaçlara odaklandıklarının ve ürün çeşitliliğini buna bakılırsa tasarladıklarının altını çizen E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun geliştirdikleri uygulamalar hakkındaki şu ifadelere yer verdi:

“LetSign, imza süreçlerinde yaşanmış olan zaman kayıplarını ortadan kaldırıyor. Farklı formatlardaki dokümanların vakit damgası ilave edildikten sonra süratli bir halde e-imzalı dosyalar haline gelmesini, dönemin bereketli kullanılmasını ve maliyetlerin düşürülmesini sağlıyor. Dijital dönemin hızına ayak uyduran çözümlerimizle işletmelerin ve bireylerin iş yükünü hafifletiyoruz.”

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement