Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Yeni Uçuş Simülasyonu Project Wingman’ın Fragmanı Yayımlandı

Unreal Engine 4 oyun motoru ile 2017’den beri geliştirme aşamasında olan Project Wingman, yayımlanan fragmanı ile çıkış tarihi verilmeden duyuruldu.

Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen, Project Wingman ismiyle çıkış yapan bu oyun, güncel uçuş simülasyonu oyunları olan Microsoft Flight Simulator, Xplane gibi rakiplerine nazaran profesyonelliğe fazla odaklanmayıp, bir tık daha kolaylaştırılıp, eğlenceye yönelik olacak gibi duruyor.

Yaklaşık 3 sene önce kendisinden bahsettiren Project Wingman, Sector D2 isimli bir stüdyo tarafından Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak geliştiriliyor. Oyunculara maceralı ve eğlenceli bir deneyim sunmak isteyen Sector D2 stüdyosu, Project Wingman’ın duyurusunu geçtiğimiz saatlerde bir fragmanla yaptı.

Project Wingman duyuruldu:

Yayıncılığını Humble Games’in de üstlendiği, VR desteği olan, aksiyon ve macera odaklı bir tema ile karşımıza çıkacak gibi duran Project Wingman, 2018 yılında Kickstarter üzerinden destek toplamaya başlamıştı. Kickstarter sayfasına göre oyuna bugüne kadar 2.467 kişi toplamda 114.544 Avustralya doları (78.640 dolar) destekte bulunmuştu.

Project Wingman fragmanı:

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Kocaeli'de yaşıyorum, makalelerimi hem kendimi hem de sizleri bilgilendirmek için yazıyorum umarım keyifle okuyorsunuzdur :) - Bilgi olmayan yerde, cehalet ilim olur. G.B. Shaw

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement