Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

QNB Finansbank’tan Sanal Asistan: Q-Finansal Zeka

QNB Finansbank‘ın hayata geçirdiği dijital asistan Q-finansal zeka ile bankacılık, söyleşi ortamında daha da parlak zeka ve rahat bir hale geliyor. Q tertipli ödemelerinizi ve mühim konularınızı sizin yerinize takip ediyor. İşlemlerinizi sizinle söyleşi ederek süratle tamamlıyor.

QNB Finansbank’ın teşebbüs hızlandırma programı QNBEYOND‘un ilk faaliyetlerinden kabul edilen ve 2019 senesinde hayata geçen dijital asistan Q 3,5 milyon mobil şube müşterisinin dünyasına yeni bir doğrultu getirdi.

Q, tertipli işlemleri zamanında hatırlatarak ve mühim mevzularda uyararak kullanıcıları, bankacılık işlemlerini takip etme zahmetinden kurtarıyor.

QNB Finansbank'tan Sanal Asistan: Q-Finansal Zeka
QNB Finansbank’tan Sanal Asistan: Q-Finansal Zeka

QNB Finansbank müşterilerine sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerle bankacılık sektöründe ayrım yaratmaya devam ediyor. Bankamızın çatısı altında insanlara ve yaratıcı fikirlere kıymet katan, startuplarla el ele vererek ayrım yaratmaya odaklanan inovasyon laboratuvarımız QNBEYOND’un en mühim çıktılarından kabul edilen dijital bankacılık asistanı Q, kurulduğu 2019 yılından bu yana mobil şube müşterilerinin yüzde 80’ine hizmet verdi, hayatlarını kolaylaştırdı.

Q-finansal zeka ile alakalı malumat veren QNBEYOND Genel Müdür Yardımcısı Derya Düner şunları söyledi; “Q’nun en büyük özelliği kullanıcılarını tanıyıp alışkanlıklarını öğrenmesi. Düzenli meydana getirilen bankacılık işlemlerini sizin yerinize takip edip tarihi vardığında hatırlatıyor.

QNB Finansbank'tan Sanal Asistan: Q-Finansal Zeka
QNB Finansbank’tan Sanal Asistan: Q-Finansal Zeka

Bu yönüyle Q, bankaların müşterileri ile yazışma şeklini kökünden değiştiriyor. Üstelik bunu sizinle konuşur şeklinde söyleşi kolaylığında yapıyor. Sizi oldukca iyi tanıdığı olan ve işinin ehli bir asistan şeklinde işlemlerinizi takip ediyor, mühim mevzularda sizi bilgilendiriyor, sorularınızı cevaplıyor. Fatura değerindeki beklenmedik yükselişleri , kartınızdan çift çekilen fiyatları veya talimatınızın süresinin dolması şeklinde mevzuları ayrım ederek uyarıyor.”

Dünyada benzer örneklerine bakılırsa büyük ayrım yaratan Q- finansal zekâ gün geçtikçe kendini geliştirerek müşterilerin yaşamını kolaylaştırmak için çalışmaya bütün kuvvetiyle devam ediyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement