Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Sigarayı Bırakmaya Çalışmak Kolay mı?

Sigara kullanan kişiler, sigaranın insan sağlığına verdiği zararları bilmekte ve sigarayı bırakabilmek için çeşitli yöntemleri denemektedir. Son dönemlerde, elektronik sigara cihazları ile sigara alışkanlığının ve bağımlılığının azaltılması hedeflenmektedir. Türkiye’de elektronik sigara satış mağazaları bulunmadığı için bu hizmeti online site üzerinden yapıyorlar. Sigarada bulunan nikotin zamanla insan vücudu tarafından bir ihtiyaç olarak algılanıyor ve sürekli ona ihtiyaç duyuyor. Elektronik sigara ile bu istek azaltılmaya çalışılıyor.

Elektronik Sigaralar

Dünya genelinde birden fazla firma elektronik sigara ve e sigara çeşitlerini üretmektedir. Satın almak isteyenler, sitede yer alan ürünleri markalarına ve modellerine göre seçebiliyorlar. Elektronik sigaralarda kullanılan likitler, sigaranın bırakılabilmesi için nikotin oranı azaltılarak verilmektedir. Likit içerisine bulunan nikotin oranını seviyeli olarak azaltarak kullananlar, zamanla sigarayı kullanmayı bırakabilecektir. E-sigara cihazları modellerine göre değişmekte, tek kullanımlık ya da likit doldurularak tekrar kullanılabilen modellerden oluşmaktadır. Online olarak satın almak isteyenler, modeline göre seçim yapabiliyorlar.

Elektronik Sigara İle Sigara Bırakılabilir mi?

Elektronik sigaralar ilk üretilmeye başlandığında, insanların sigarayı bırakması için özel olarak üretilmiştir. Sağlık sektöründe bu konuda farklı görüşler bulunmaktadır. Bazıları sigarayı bırakmada etkili bir araç olduğunu savunurken, bazıları hiçbir etkisinin olmadığını hatta zararlarının olduğunu savunmaktadır. Elektronik sigaraları kullanan kişilerin sigarayı bırakabilmesi için bağımlılık oranının belirlenmesi ve kişinin sigarayı bırakmak için güçlü irade göstermesi gerekiyor. Elektronik sigaralarda kullanılan likitlerde, nikotin oranı azaltılabilmekte ve çeşitli aromalarla hazırlanabilmektedir. Bu çeşitlilik, kişiyi tütün kullanmaktan kurtarabilecektir.

Elektronik Sigara Parçaları

Sigarayı bırakmada etkili olduğunu düşünenler, online site üzerinden elektronik sigara cihazını ve diğer parçalarını satın alabiliyorlar. İlk satın alma işleminden sonra kullanılan likit bittiğinde ya da cihaz içerisindeki parçalar arıza yaptığında, yeni elektronik sigara almak yerine parça değişimleri yapılabilmektedir. Elektronik sigara parçaları içerisinde, batarya, atomizer, coil, likit çeşitleri yer alıyor. Online sitede tüm modeller için her türlü yedek parça ayrı ayrı gösteriliyor. Sipariş verenler, ürünleri online satın alarak kullanmaya başlayabiliyorlar. Birçok kişi sigarayı bırakmayı düşündüklerinde, tütün sigarası yerine elektronik sigarayı kullanmaya başlayarak ilk adımı atıyorlar.

Detaylı Bilgi İçin: https://esigaraniz.com/

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement