Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Tesla, 250 Dolara Tekila Satmaya Başladı

İki yıl önce Elon Musk tarafından bir Nisan Şakası olarak başlayan şey bir gerçeğe dönüştü: Tesla, çok havalı bir şimşek şeklindeki şişede gelen Tesla Tekila‘yı piyasaya sürdü. 250 dolarlık fiyatı gördüğünüzde bir içkiye ihtiyacınız olabilir.

1 Nisan 2018’de Musk, Tesla’nın iflas başvurusunda bulunması ve CEO’nun “Teslaquilla” şişeleri arasında bayılmış halde bulunması konusunda şaka yaptı. Birkaç ay sonra yaklaşan içkiyle, şimdi çok farklı görünen şişenin görsel bir yaklaşımı ile dalga geçti. Bu tweet, tekila üreticilerinin menşe kurallarına bağlı kalmasını sağlayan bir grup olan Meksika’nın Tekila Düzenleme Konseyi’nin (CRT) gazabına neden oldu.

Görünüşe göre insanlar veya Musk, Tesla markalı bir tekila fikrini o kadar çok sevdi ki, şirket onu gerçek bir ürüne dönüştürdü – ancak Tesla, “Teslaquila” için ticari marka başvurusunda bulunmasına rağmen, adı daha muhafazakar bir Tesla Tekila’ya dönüştü.

Tesla'nın Resmi web sitesinden Tesla Tequila ürün sayfası görüntüsü
T

Tesla’nın sitesinde, içecek ile ilgili olarak “sürdürülebilir kaynaklı yayla ve alçak agavlardan yapılan küçük parti premium% 100 de agave tekila añejo” olarak yazıyor. Fransız meşe fıçılarında 15 aydır saklanmış – çoğu añejo bir ila üç yaş arasındadır – ve agavını CRT kuralları uyarınca tekila üretmesine izin verilen eyaletlerden biri olan Jalisco’dan alan Kaliforniya merkezli Nosotros Tequila tarafından üretilmiştir.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement