Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Türk Telekom, İnternet Abonelerinin Upload Hızını 2’ye Katladı!

Türk Telekom, koronavirüs salgını döneminde kullanıcıların yanında olmaya devam ediyor

Türk Telekom internet kullanıcılarına güzel bir haberimiz var. Turkcell Superonline’ın ardından Türk Telekom’da VDSL ve fiber internet abonelerinin upload hızlarını 2 katına çıkardı.

Dün sinema kanallarını 15 Mayıs’a kadar tüm Tivibu abonelerine ücretsiz olarak sunacağını açıklayan Türk Telekom, VDSL ve fiber internet kullanıcılarının upload hızlarını ekstra ücret almadan 2 katına çıkardı.

Koronavirüs bilançosunun ardından birçok insan evde kalmaya oldukça dikkat ediyor. Geçtiğimiz günlerde Turkcell Superonline, download ve upload hızlarını arttırarak evde kalan kullanıcılarını mutlu etmişti. Aynı adım Turk Telekom’dan da geldi.

Bu artış direk gözlemlenemeyecek

Türk Telekom, İnternet Abonelerinin Upload Hızını 2'ye Katladı!
Türk Telekom, İnternet Abonelerinin Upload Hızını 2’ye Katladı!

Gerçekleşecek upload hızı artışı ülke genelinde kademeli olarak olacak. Türk Telekom’un bu hamlesi VDSL ve fiber internet aboneleri için kullanılabilir olacak. Çünkü ADSL altyapısı teknik olarak 3.3 Mbps upload hızının üzerine çıkamıyor. Eğer hızınızda artış hissetmediyseniz belirli aralıklarda modeminizi yeniden başlatarak tekrar deneyebilirsiniz. 

Yeni iPhone SE 2020 İncelememizi hala okumadıysanız buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Kocaeli'de yaşıyorum, makalelerimi hem kendimi hem de sizleri bilgilendirmek için yazıyorum umarım keyifle okuyorsunuzdur :) - Bilgi olmayan yerde, cehalet ilim olur. G.B. Shaw

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Vodafone, Fiber İnternet Kullanıcılarının Upload Hızını 4 Katına Çıkardı | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Genel

Sosyal medyada süper gizli bir Facebook projesi olduğu bildirildi. CNBC Salı günü yaptığı açıklamada , Facebook’un akıllı telefonlar yerine akıllı gözlüklerin üzerinde çalıştığını bildirdi .  Google Glass , moda oyunlarını...

Haberler

Rusya, Google ve Facebook'u seçim müdahalesinden dolayı suçladı...

Advertisement