Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Ucuz Konser Bileti Nasıl Alınır?

Bildiğiniz üzere ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntılar dolayısıyla ile konser fiyatları çok pahalı olmaya başladı ve ucuz konser bileti bulamaz olduk. Zaten sürekli iptal edilen konser ve festivallerden bahsetmiyorum bile.

Peki bu ekonomik şartlar altında uygun fiyata konser biletini nasıl alacağız? Arkadaşlarımızla ya da tek başımıza ucuz konser bileti alarak nasıl sosyal aktivite yapacağız? Cevabı çok basit; Firsat.me

Firsat.me platformu üzerinden oldukça uygun fiyatlara konser biletleri ve tiyatro biletleri alabilmeniz mümkün.

Ucuz Konser Biletleri

Ucuz Konser Bileti Nasıl Alınır?
Ucuz Konser Bileti Nasıl Alınır?

Platform içerisinde konser verilen popüler mekanlardan Beyrut Performance, Moda Kayıkhane, Kadıköy Sahne, Hayal Kahvesi Florya ve Hayal Kahvesi Emaar lokasyonları bile bulunuyor. Burada gerçekleşen ve gerçekleşecek konserleri oldukça uygun fiyata alabilirsiniz.

Kimi konser bileti 100 TL yerine 35 TL gibi fiyatlara satılıyorken kimi biletlerde 20-50 TL arasında indirimler olabiliyor.

Firsat.me platformu sadece konser biletleri değil; ucuz etkinlik biletleri, ucuz tatil biletleri ve ucuz restoran rezervasyonları/menü ve aklınıza gelebilecek birçok bileti oldukça uygun fiyata satıyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ucuz Konser Bileti Satın Almak için tıklayın

Ucuz Tiyatro Bileti Satın Almak için tıklayın

Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement