Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Valilik Açıkladı: İstanbul’da Okullara Kar Tatili!

İki gündür İstanbul’da yaşanan kar yağışı nedeni ile uzun zamandan sonra İstanbul halkı yılın ilk kar yağışına şahit oldu. Uzun zamandan sonra İstanbul ve ahalisi kar’a kavuştu. Tabii kar yağışı dediğimiz zaman bir çok gencin aklına “Acaba yarın okullar tatil olur mu?” gibisinden bir çok sorular gelir. İşte İstanbul’da uzun zamandan sonra kar tatili geldi. […]

İki gündür İstanbul’da yaşanan kar yağışı nedeni ile uzun zamandan sonra İstanbul halkı yılın ilk kar yağışına şahit oldu. Uzun zamandan sonra İstanbul ve ahalisi kar’a kavuştu.

Tabii kar yağışı dediğimiz zaman bir çok gencin aklına “Acaba yarın okullar tatil olur mu?” gibisinden bir çok sorular gelir. İşte İstanbul’da uzun zamandan sonra kar tatili geldi. İstanbul Valiliği ve İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA, Twitter hesaplarından gerçekleştirdikleri paylaşımlarla İstanbul’da yaşanan yoğun kar yağışı sonucunda okulların bir günlüğüne tatil edildiğini duyurdu.

Yağmakta olan kar’ın sevincini yaşayan öğrenciler, aldıkları bir günlük okul tatiliğinde hem bol bol dinlenebilecekler hem de uzun zamandan sonra yağan bu kar’ın keyfini çıkaracaklar.

Tüm öğrencilere keyiflerince bir Pazartesi tatili geçirmelerini diliyoruz…

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement