Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Zoom Kullanımı Türkiye’de 139 Kat Yükseldi

Aralık 2019’da günlük yaklaşık 10 milyon toplantı katılımcısı bulunan Zoom, 300 milyon günlük toplantı katılımcısına ulaştı. Pandemi döneminde yoğun olarak kullanılan platform, bu zamanda bizim ülkemizde kullanıcı sayısını 139 kat artırdı.

Pandeminin de etkisiyle uzaktan öğrenim ve evden emek verme modellerinin daha yaygın bir biçimde kullanılması, dijital müzakere elde eden araçların popülerleşmesini sağladı. Video konuşma ve online ders platformları içinde en yaygın kullanılan vasıta olan Zoom, pandemi döneminde 300 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaştı.

Evden emek verme ve uzaktan eğitimde suni zeka dönemi

2017 yılından beri Zoom’un Türkiye temsilcisi olan Etgi Grup’un geliştirdiği Vedubox, Türkiye’nin tek yüzde yüz bulut teknolojine haiz iletişim, e-tahsil, uzaktan tahsil, dijital tahsil ve ders idare platformu.

Almanya, İngiltere, Japonya, Amerika ve Kanada başta olmak suretiyle dünyanın birçok yerinde online tahsil ve toplantının yanı sıra sanal büro teknolojisi hizmeti sunuyor. 300 binden fazla son kullanıcı ve 300 kurumsal müşterisi bulunan Vedubox’ta her gün yüzlerce video konuşma gerçekleşiyor, binlerce talebe canlı derslere katılıyor.

Yerli yazılımclar tarafınca üretilen platformda kullanılan suni zeka yardımıyla kullanıcılara verimli, güvenilir ve kaliteli bir hizmet sağlıyor. Kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi sunma, seviyeye gore içerikler oluşturma, kullanıcılar arası etkileşimi artırma şeklinde suni zeka araçlarıyla geliştirilen özellikler barındırıyor.

Online derse 1,3 milyon kayıt

Eğitimde dijitalleşmeyi değerlendiren Vedubox Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Harun Taşcı: “Dijital dönüşümün öncelikli bileşenlerinden önde gelen online iletişim, bütün dünyada tahsil ve emek verme yaşamını tekrar şekillendiriyor.

Üniversiteler tarafınca verilen online dersler, pandemi döneminde pek oldukça yeni talebe kazandı. Yale Üniversitesi’nin verdiği bir online ders, bu zamanda 1,3 milyon yeni kayıt aldı. Uzaktan tahsil şekillerinde öğrencilerin imkanlarının daha çok olduğu bir gerçek. Öğrenciler, Vedubox yardımıyla derslerde anlatılanları istedikleri kadar yeniden edebilecekleri şeklinde etkileşim mevzusunda daha çok imkana sahipler. Teknolojik altyapısıyla dünya genelinde hizmet veren Vedubox, uzaktan tahsil modülleriyle de tahsile dünyasının yükselen yıldızı.” dedi.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement