Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

EXXEN Dizisi Şeref Bey’in Fragmanı Yayınlandı!

Acun Ilıcalı’nın yeni projesi EXXEN, komedi programları, talk show içerikleri, belgeselleri, farklı konseptlerin yanı sıra kendine ait dizilere de yer veriyor olacak. 1 Ocak itibari ile yayın hayatına başlayacak olan EXXEN’in Şeref Bey isimli dizisinin resmi fragmanı yayınlandı.

EXXEN platformunun resmi Instagram hesabı üzerinden paylaşılan fragman, Tolgshow Filtresiz sonrasında gelen ikinci fragman oldu. Yayın hayatına başlamaya yaklaşan EXXEN, 2020 yılının son günlerinde fragmanları tek tek paylaşıyor.

‘Şeref Bey’ hakkında

EXXEN Orijinal dizisinin başrolünde Haluk Bilginer yer alıyor. Kara komedi tadında, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesini ele alınıyor. Dizide Bilginer’e Songül Öden, Ertan Saban, Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat Şungar, Beyti Engin, Şükran Ovalı ve Ecem Uzun gibi isimler eşlik etmekte.

Yapımcılığı Most Production, dağıtımcılığını ise EXXEN‘in üstlendiği Şeref Bey dizisini Ali Atay yazdı ve dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Ünlü oturdu.

‘Şeref Bey’ oyuncuları kimler?

‘Şeref Bey’ kaç bölüm ve dakika?

Şu anda bir sezonu olan Şeref Bey dizisi 10 bölümden oluşmaktadır. 30-45-50 dakika uzunluklarında olan dizinin ikinci sezona sahip olup olmayacağı henüz belli değil.

‘Şeref Bey’ ne zaman yayınlanacak?

Bir sezon ve on bölümden oluşan Şeref Bey dizisi, 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan EXXEN platformunda, seyircilerin erişimine açılacak.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement