Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

EXXEN’in Abonelik Fiyatı Sızdırıldı!

Acun Ilıcalı tarafından kurulan yerli dijital video platformu EXXEN bir süredir Türkiye gündemini oldukça meşgul ediyor. Özellikle YouTube’da çok fazla sevilen komedi programı KONUŞANLAR’ın Exxen’e geçmesi sosyal medyada büyük ses yarattı.

Son zamanlarda ise gerek Acun Ilıcalı gerek EXXEN’in resmi Instagram hesabı ve gerekse EXXEN için anlaşan kişiler sürekli paylaşımlar yaparak EXXEN hizmeti almak isteyenler için bilgilendirmeler yapıyor.

İnsanların ise EXXEN hakkında merak ettiği tek şey ise fiyatının ne kadar olacağı. Netflix, Amazon Prime Video, BluTV gibi dijital hizmetlerle rakip olacak EXXEN, fiyat konusunda rakiplerinden makul olmak zorunda

EXXEN Abonelik fiyatı 8 TL olacak!

Acun Ilıcalı'nın EXXEN duyurusu - Siberdefter
Acun Ilıcalı’nın EXXEN duyurusu

TV8’in sahibi ve EXXEN’in kurucusu Acun Ilıcalı, katılım gösterdiği bir programda, EXXEN’in fiyatlandırma politikası ile ilgili olarak kafasında biri reklamlı, biri reklamsız olmak üzere iki varyant olduğunun demecini vermişti. Acun Ilıcalı, reklamlı sürümün fiyatının daha uygun olacağını dile getirmiş ancak tamamen ücretsiz olması gibi bir ihtimalin olmadığını da dile getirmişti.

Nihayet heyecanla beklenen Exxen’in abonelik fiyatıyla ilgili bir bilgi ortaya çıktı. T24’ün Stolk isimli YouTube kanalına dayanarak aktardığı bir haberine göre EXXEN aylık 8 TL ücretle kullanıcılara hizmet verecek. Ayrıca EXXEN aylık abonelik planı ile birlikte ek olarak yıllık abonelik seçeneği de sunacak ve yıllık abonelikte aylık ücret 5,99 TL gibi bir fiyata denk gelecek.

EXXEN üyeliklere ilk bir hafta ücretsiz deneme sürümü sunacak.

Ayrıca Stolk YouTube kanalında yayınlanan bir videodan edindiğimiz bilgilere göre EXXEN tıpkı Netflix gibi ilk bir haftalık ücretsiz deneme sürümü sunacak. Ortaya atılan bu aylık abonelik fiyatlarının reklamlı sürüm için mi reklamsız sürüm için mi geçerli olduğu ise meçhul durumda. Stolk kanalının videosunda bu konu ile ilgili bir bilgi aktarılmıyor. Tabii reklamlı sürümün hiç olmama gibi bir ihtimali de bulunuyor.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Anlattığımız tüm bunlara ek olarak bu bilgilerin henüz bir iddia olduğunu ve resmi açıklama gelene kadar bu fiyatlara ve bilgilere şüpheyle yaklaşmak gerektiğini de belirtmek isteriz. Peki, siz bu fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Exxen gerçekten de bu abonelik fiyatına sahip olursa abone olur musunuz?

EXXEN’de yayınlanacak diziler

  • Sihirli Annem
  • Şeref Bey
  • Gibi
  • Hükümsüz
  • Vahşi Şeyler
  • Bazı Olaylar

EXXEN’de yayınlanacak komedi programları

  • KONUŞANLAR
  • Zeynep Bastık ve Konukları
  • Tolgshow Filtresiz

Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: EXXEN Dizisi Şeref Bey'in Fragmanı Yayınlandı! | Siberdefter

  2. Pingback: EXXEN'de Hangi Dizi/Film/Program ve Yarışma Olacak? | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement