Connect with us

Hi, what are you looking for?

Haberler

Facebook Şirketleri Kimler?

WhatsApp’ın 2021 yılında 8 Şubat’a kadar yenilenecek olan Gizlilik Sözleşmesi’ne konu olan Facebook Şirketleri kimler? Biz WhatsApp bilgilerimizi kimlere vereceğiz?

Öncelikle WhatsApp uygulamasının 2014 yılında sosyal medya devi Facebook tarafından satın alındığını ve WhatsApp’ın tüm altyapısının Facebook’a ait sunuculara taşındığını belirtmemiz de fayda var. WhatsApp satın alındıktan sonra mevcut ekip tarafından yönetilmeye devam etti yalnızca tüm veritabanını ve sunucularını Facebook’a taşıdı.

Facebook Şirketleri, sosyal medya devi Facebook tarafından satın alınmış veya Facebook tarafından kurulmuş şirketlere verilen grup isimdir. Bu isimlerin içerisinde Instagram ve WhatsApp’ta yer almaktadır.

Yukarıda gördüğünüz şirketler Facebook’a ait ve Facebook tarafından yönetilen şirketlerdir. 8 Şubat 2021 tarihine kadar kabul etmeniz gereken WhatsApp gizlilik sözleşmesi dahilinde verileriniz buradaki şirketlerin erişimine açılacak böylelikle WhatsApp Shop, WhatsApp Pay gibi yeni hizmetlerin geliştirilmesinde etkin rol oynanacak.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Written By

Siberdefter'de Chief Executive Officer

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Rekabet Kurulu, WhatsApp ve Facebook Hakkında Soruşturma Başlattı! | Siberdefter

  2. Pingback: Facebook'tan Açıklama Geldi! | Siberdefter

  3. Pingback: Facebook'tan Türkiye Açıklaması Geldi! | Siberdefter

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editörün Tavsiyeleri

Advertisement